-->

2015. december 13., vasárnap

18. - Valaki megmentője

Helló-helló drágáim!
Először is remélem, mindenkinek nagyon-nagyon jól telt a hétvégéje, és hogy túléltétek az elmúlt hetet minden sérülés nélkül, továbbá elnézést kérek a tolódásért, de egész egyszerűen semmi energiám nem volt a rész megírásához. Az eredeti tervek szerint ugyanis programom lett volna szombaton, azonban az lett a vége, hogy péntekre lebetegedtem, azaz az egész hétvégét regenerálódással töltöttem és a többi, így mára össze tudtam szedni magam írás terén. Szóval még egyszer ezer bocsánat, továbbá ezer köszönet, az pedig a türelmetekért és az előző részhez érkezett összes visszajelzését, komolyan imádlak titeket, eszméletlen aranyosak vagytok, és hihetetlen, milyen szavakkal illetitek a történetet, szóval nagyon szépen köszönök mindent!<333
Nem is pazarlom tovább a szót, sok sikert az utolsó héthez, éljétek túl, vigyázzatok magatokra és köszönök szépen mindent!<3
Jó olvasást x

U.i.: Szerintetek ki lehet az a bizonyos valaki a rész végén?:) (nem előreolvasni<3)
Uu.i: Előre is elnézést a helyesírási hibákért, de kicsit szét vagyok még csúszva, javítom őket amint csak lehet!

-xoxo, Sophie V.

***********

Fogalmam sincs, mennyi időt hagyott nekem Louis, mielőtt mellém nem lépett ismét, elszakítva a pillantásomat a lenti tömegről, ahogy a kezét a vállamra helyezte, és félrehúzott.
- Na, gyere, igyunk valamit! – szinte meglepődtem azon, mennyivel kevésbé hangzott ittasnak, mint pár perccel ezelőtt, bár a tekintetét látva még mindig meg tudtam állapítani, nem kevés alkohol lehet benne.
Mindenesetre engedelmesen követtem a bárpult felé, elengedve Zayn kezét, aki mindezt szinte észre sem véve állt le társalogni néhány számomra még ismeretlen arccal, azonban hamar leesett, a köztük lévő szőke srác Niall volt, a mellette lévő lány pedig szintén jelen volt a múltkor Louis-nál. A pillantásommal Avery után kutattam, hátha őt is megpillantom valahol, azonban a szobában körbenézve sehol sem találtam, mire kérdőn fordultam Louis felé, aki éppen abban a pillanatban nyújtott át nekem egy poharat.
- A barátnőd nem jött el? – érdeklődtem, majd ittam egy kortyot a még ismeretlen ízű italból, mire megkönnyebbülve vettem tudomásul, nem is olyan rossz, mint amire számítottam.
Louis csupán csak legyintett egyet, ahogy magához vett egy bontatlan sörösüveget.
- Dolgozik. – válaszolta, miközben gyakorlott mozdulattal kinyitotta magának. – Na meg, amúgy sem rajong az ilyen bulikért. – tette hozzá egy gúnyos pillantás kíséretében.
Felvont szemöldökkel meredtem rá, majd ismét ittam pár kortyot a koktélból, hogy még csak véletlenül se kérdezzek rá arra, amire a lelkem mélyén igencsak szeretnék, akkor is, ha igazából semmi közöm nincs hozzá. Ugyanis részegség ide vagy oda, Louis tekintete már kevésbé volt olyan laza, mint amennyire saját magát akarta mutatni.
- Minden oké? – csúszott ki a számon hirtelen, még mielőtt megálljt parancsolhattam volna magamnak.
A föld alá süllyedtem volna legszívesebben, a pillantásomat pedig a földre szegeztem, hogy elkerülhessem a kék szempárt, amik égetően meredtek rám, és csak reménykedni mertem benne, nem haragítottam magamra, ugyanis bár nem feltétlenül tűnt indulatosnak, nem tudtam, mennyire érintheti érzékenyen a téma.
Egyedül azzal voltam tisztában, amit Zayn-től tudok, márpedig az sem a teljes sztori, csupán csak annyi, neki is megvan a maga története a barátnőjével.
- Fogjuk rá. – érkezett a válasz legnagyobb meglepetésemre, mire felkaptam a fejem, így a pillantásom találkozott az előttem álló fiúéval.
Pár pillanatig álltam a tekintetét, ami elég is volt ahhoz, hogy kiolvashassam a belőle áradó összetéveszthetetlen keserűséget, amiből arra következtettem, itt már jóval többről van szó, mint arról, dolgozik.
- Sajnálom, semmi közöm hozzá. – ráztam meg a fejem bocsánatkérően, Louis azonban ismét csak legyintett, mielőtt meghúzta volna a sörét.
- Ugyan, azt hittem, tudsz róla. – jegyezte meg semleges hangon, majd kissé gúnyosan hozzátette. – Elvégre már mindenki tud róla.
Nem kellett valami sokat agyalnom azon, vajon a mindenki jelzőt mégis mire értette, azonban mikor leesett, tágra nyílt szemekkel néztem az előttem álló fiúra, aki erre csupán csak megvonta a vállát.
- Ezek szerint léteznek csodák. – mondta szórakozottan, és nekidőlt a pultnak. – Egyébként, tényleg dolgozik, és tényleg utál idejönni, csakhogy jelenleg engem is utál. – röhögött fel, félreismerhetetlen ingerültséggel a hangjában. – Bár miért is ne tenné? Azt sem tudom, mit keres még velem. – rázta meg a fejét egy újabb húzás kíséretében.
Az ajkamba harapva sandítottam a kanapén elhelyezkedő társaság felé, hátha elkapom Zayn pillantását, és ezzel együtt át tudom adni neki a segélykérő üzenetem, miszerint szükség lenne rá, azonban igencsak lefoglalta őt a Niall-el való társalgás, ugyanis bármennyire igyekeztem, nem sikerült elérnem, hogy rám nézzen, és rá bízhassam a bandatársa rendberakását.
Ugyanis bár szívem szerint nagyon is segítettem volna Louis-nak, még mindig ott lebegett a levegőben a tény, miszerint nem valószínű, hogy egy vadidegen sajnálatára vágyik.
Bár egyáltalán nem tűnt olyan típusnak, aki bármiért is sajnáltatná magát bármilyen helyzetben.
- Nem úgy tűntetek a múltkor, mint akik nem szívesen lennének a másikkal. – köszörültem meg a torkom, és megpróbáltam valamilyen szinten lazítani a tartásomon, hogy ne tűnjek olyan merevnek mellette, hátha azt hiszi, azért vagyok ilyen, mert nem érdekel a problémája.
- Azóta sok minden történt. – mondta. – Bár velünk nincs olyan nap, ami eseménytelen lenne. Nem számít, mit akarunk, mennyire kerüljük a feltűnést és a drámát, kevesebb, mint huszonnégy órán belül mindig nyakig ülünk a szarban.
- Belefáradt? – tapogatóztam óvatosan.
Louis egy ideig nem reagált, meredten nézte az üvegen túli területet, és ismét nagyot húzott a söréből.
- Bele hát. – válaszolta végül. – De most őszintén, ebbe ki nem fáradna bele egy idő után?
- Ennyire nehéz? – kérdeztem. – Mármint az a része, hogy mindenki tud rólatok mindent.
- Mondanám, hogy a legjobb embert kérdezed, de sajnos nem így van. – nevetett fel keserűen, majd a szoba túl oldala felé bökött. – Ha kíváncsi vagy a pikáns részletekre, kérdezd a barátodat! Ha valaki, ő tudja, milyen igazán megszívni, ha mindketten híresek vagyok. – emelte fel az üveget, mintha csak tósztot mondana.
- Perrie-re gondolsz? – érdeklődtem semleges hangon.
A mellettem álló fiú összeráncolt szemöldökkel meredt rám.
- Beszéld neked Perrie-ről? – kérdezte hitetlenül, majd egy elismerő pillantás kíséretében biccentett egyet. – Az igen. Fontosabb vagy neki, mint gondoltam. Már nem sértés, persze. – tette hozzá. – Csak hát valljuk be őszintén, Zayn már egy ideje nem a komoly kapcsolatok híve. – jegyezte meg szórakozottan.
- Ezt a részét is ismerem. – sóhajtottam fel.
- Többet tudsz, mint kellene. – mondta, mire kérdő tekintettel fordultam felé, ő azonban csak a földet bámulta.
- És ez rossz?
- Nem. Épp az, hogy jó. – válaszolta tömören, a tekintetét pedig a kanapés társaságra szegezte. – Hónapok óta először látom ilyennek. Mármint nem az, hogy nem seggfejnek, mert az vele született tulajdonsága, de most a gúnyos máz alatt van is valami igazi. Nem úgy, mint eddig.
- Akkor ez tényleg jó. – motyogtam alig hallhatóan, és megittam az utolsó korty koktélt is, ami a poharamban volt.
- Remélem, tudod, hogy miattad van. – bökött oldalba játékosan Louis.
- Biztos, hogy nem. – vágtam rá, és zavartan megráztam a fejem.
Még akkor is, ha mélyen belül igazában pontosan tisztában voltam ezzel, csak nem éppen Louis szájából számítottam volna először erre, ha még magamnak sem akartam bevallani.
- Ugyan már, mit gondolsz, mégis ki miatt? – vonta fel a szemöldökét, de úgy, hogy nekem kedvem támadt szinte azonnal lesütni a szemem. - Mielőtt felbukkantál volna, egy őszinte mosolyt nem láttam rajta, a kárörvendőn kívül persze. Bár az még mindig megy neki. – fintorodott el.
Óvatos mosolyra húztam a számat.
- Seggfej. – vontam meg a vállamat egyszerűen, Louis pedig bennfentes vigyorral sandított rám.
- Pontosan. – bólintott. – Egy világi seggfej. Csak úgy, mint én, basszus, amiért még mindig nem vettem rá magam, hogy Avery után menjek. – nyögött fel szenvedő arckifejezéssel.
- Semmi nem akadályoz meg abban, hogy ezt tedd. – emlékeztettem.
- Megígértem Zayn-nek, hogy figyelek rád, amíg itt vagyunk. – rázta meg a fejét, én pedig automatikusan az ő keresésére indultam a tekintetemmel, azonban kissé értetlenül vettem tudomásul, nem tartózkodik a szobában.
Louis, mintha csak megérezte volna, mi jár a fejemben, az ajtó felé bökött.
- Csak cigizni mentek Troy-al. – mondta, én pedig amolyan most már mindent értek pillantással bólintottam.
 Hát persze. Csak nem képzeltem, azt, hogy itt hagyott?
Még akkor is, ha igazából simán megfordulhatott volna a fejemben, amennyire paranoiás lehet az ember Zayn mellett, azonban nem abban az esetben, ha valamilyen megmagyarázhatatlan módon megbízik benne az ember.
Mint én.
Mintegy végszóra, a helyiségbe vezető ajtó kivágódott, és Zayn lépett be rajta pár ismeretlen fiú, meg lány társaságában. Egy pillanatra megtorpant, miközben kibújt a vízcseppekkel borított dzsekijéből, amiből arra következtettem, sikerült pont akkor kimenniük, mikor is eleredt az eső, azonban figyelembe véve a tényt, hogy enyhén nedvesen talán még jobban nézett ki, mint amúgy is, nem igazán bántam.
Reménykedtem benne, hogy nem úgy nézek rá, mint egy félőrült, azonban valamiért egyszerűen képtelen voltam levenni róla a tekintetem, ahogy a pillantását szépen lassan felém emeli, miközben egy elégedett vigyorra húzza a száját, amikor is rájön, sikerült felhívnia magára a figyelmem.
Minden erőfeszítés nélkül.
- Azt hiszem, itt nekem már nincs dolgom. – szólalt meg mellettem Louis, valamilyen szinten visszahozva a külvilágot, miközben a pultra csapta az időközben kiürült sörösüvegét. – Megyek, és előkerítem Avery-t. – lökte el magát, és indult meg, mire gyorsan kapcsoltam, és utána kiáltottam, miközben elszakítottam a tekintetem Zayn-től.
- Louis! – a fiú megtorpant és kérdő tekintettel pillantott vissza. – Köszönöm.
- Nem, Ellie. – rázta meg a fejét. – Én köszönöm. – mondta, és egy óvatos mosoly kíséretében továbbindult.
A pillantásom ezután ismét Zayn-re szegeződött, aki szépen lassan mellém lépett, a kezét automatikusan a derekamra csúsztatva, én pedig egy pillanatra levegőt is elfelejtettem venni.
- Minden oké? – kérdezte, mire bólintottam. – Remélem, rendesen viselkedett. – bökött az éppen távozni készülő Louis felé.
- Rendes volt. – válaszoltam. – Csak kicsit részeg, de rendes.
- Ki tudtad deríteni, mitől sikerült leinnia magát ilyen hamar? – vonta össze a szemöldökét Zayn, miközben a tekintetét még mindig a fiún tartotta.
- Csak összevesztek a barátnőjével. – mondtam, mire a mellettem álló fiú az égnek emelte a tekintetét.
- Amennyire imádják egymást, éppen annyira nem is illenek egymáshoz. – jegyezte meg.
- Akkor mit keresnek még mindig együtt? – értetlenkedtem.
- Mert, hogy még bonyolultabb legyen a dolog, Avery nyálas módon kifejezetten jó hatással van Louis-ra, amitől kevésbé viselkedik úgy, mint egy utolsó szemétláda. Mint én. – vigyorgott rám, én azonban megráztam a fejem.
- Tudod, Louis szerint én is jó hatással vagyok rád. – vetettem oda, mint egy félvállról, mire nevetést kaptam válaszul.
- Akkor neked sikerült a lehetetlen – érkezett a hátam mögül a hang, mire összerezzentem.
Mintha az agyam képtelen lett volna uralkodni a mozdulataim felett, nem tudtam megfordulni, akármennyire is próbálkoztam, azonban a fejemben lévő kis hang azt üvöltötte, még csak eszembe ne jusson.
Azonban felesleges erőfeszítésnek bizonyult, Zayn magával rántva fordított meg, mire tágra nyílt szemekkel meredtem az előbbi hang gazdájára.
Két napon belül már másodszorra.
- Kurvára remélem, hogy rosszul látom, hogy itt vagy. – sziszegte a mellettem álló fiú.

12 megjegyzés:

  1. Anyuka! <3
    Először is ne haragudj a kövrtkezőért.. Azta büdös rohadt hétszenséget, hogy az a...
    Huh, szóval miután megismerted ezen oldalamat is, amit tényleg sajnálok, de nem tudtam visszafogni magam. Ez a rész valami megafantasztikusangigálisancsodálatosanfantörpikus lett! És a végére is meg van a tippem, Perrie személyében, és valami nagy botrány szagot érzek a levegőben. Komolyan zseniális volt minden egyes szó! <3 És komolyan újra szerelmes lettem, mind Zayn-be, mind Louis-ba, és azt hiszem újra el fogom olvasni a BTS-t mert már nagyon hiányzik Lavery <3 meg persze elkezdem ezt is elölről, mert kezdenek súlyosbodni az rlvonási tüneteim, amit minden nap át kell élnem a rész érkezéséig, hátha most már sikerül kisebb falkaparás és hajtépés nélkül végigolvasnom a részeket! <3
    Szóval anyuka, rettentően csodálatos részt olvashattam megint és meghajlok írói zsenialításod előtt! <3
    Hamarosan találkozunk, vigyázz magadra, és kellemes UTOLSÓ hetet! :) <3
    Xx Lorette T.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lányom!<3
      Te pedig eszméletlencsodálatosanfantasztikusanaranyosanédes vagy és imádlak de komolyan és nagyon sajnálom, amiért csak most írok neked választ, szóval ez kicsit ront a képen, de attól még imádlak és köszönöm szépen!<3333 A kirohanásodat pedig szerintem totál megérdemlem, és sajnálom is a végét, mindenesetre a tipped igencsak tetszik (hiszen ismersz), és itt jön a másik rész, amiért elnézést kérek, az pedig a csúszás, de megint kicsit visszaestem a betegséggel.:( Mindenesetre gyere ki a fejemből, ugyanis nekem is pont nemrég jutott eszembe Lavery és az, mennyire hiányzik a BTS mindennel együtt (a szadista hajlamommal is<3) és már gondolkozom is egy alternatív megoldáson, de erről majd később.;) A szerelmedben pedig osztozok, de hát ezt te már tudod, mondjuk őket nem lehet nem szeretni.<3
      Igyekszem a következővel ahogy csak tudok (remélhetőleg holnap már hozom), nagyonnagyon szépen köszönöm, hogy írtál, vigyázz magadra drága, és kellemes szünetet, megérdemled!;)<333

      -xoxo, Sophie V.

      Törlés
  2. Kedves Sophie V.!
    Elősször is remélem màr jobban vagy!

    A rész frenetikus volt.
    Louis még részegen is aranyos imádnivalo es kedves...

    Es amiket mindott..na igen a caajszi ténylef csodàt művelt 'a mi lehengerlően sàrmos Zayn-ünkkel', akkàr hogy is viselkedik azért làtszik, hogy igen is mélységesen kezd kotodni a csajszi hozz vagy is nem csak hogy kezd hanem mar kotodik is csak ..amult...miatt ugyebar nehez bevalkania az erzeseit sajat maganak..meg akkor is ha mar volt egy 'kisebb nagyobb vallomasa' még egymaga akkor se teljesen hiszi el az egesszet.

    Kérdésedre a valasz
    Akar hogy torom a fejem gozom sincs ki lehet a hapsi.., de biztis bosszanto egy alak...és termestetesen szàlka Zayn szemében...na most, hogy ez szimplan féltékenység vagy valamivel vegyitve van..ezt meg nem tudom..majd kiderul..de az is leget hogy az egessz eszmefuttatasom teves :)

    Nagyon nagyon imadtam ezt a reszt (is!)

    Tovabbi szep estet jo ejszakat!
    Szép hetet!
    (Kitartàs nem sokàra jön a szüneeeet jupiiijéé)

    Szia
    BezTina

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága BezTina!
      Nagyon aranyos vagy, sokkal jobban, bár két napja megint rosszul voltam, de ez mellékes, köszönöm szépen!:)<3
      Úristen, nagyon szépen köszönöm, nagyon-nagyon örülök, ha tényleg tetszett, amit olvastál!<333 A megfigyelésed pedig az eseményekkel kapcsolatban igencsak tetszik, és tényleg nagyon boldog vagyok, hogy ez így átjött neked, egy csomó mindenben egyetértek veled.:) Az 'ismeretlen' kiléte pedig a következő részben kiderül, és lehet meg fogsz lepődni, bár ki tudja, mindenesetre kíváncsi leszek a véleményedre.:)<3

      Tényleg nagyon-nagyon örülök, ha tetszett a rész, nagyon szépen köszönöm, hogy írtál, további kellemes estét neked, jó szünetet, a részt pedig hozom holnap este!:)<3

      -xoxo, Sophie V.

      Törlés
  3. Drága Sophie!❤
    Szerintem tudom ki lehetett ott...csaknem Perrie?
    Mert két napon belül másodszor, Zayn reakciója...és hát na.
    Megint nagyszerű részt írtál, még az "gyengélkedésed"-en túl is. Te csak jót tudsz írni. Pont.
    Louis-t pedig egyre jobban imádom, olyan nem is tudom... Aranyos. Főleg részegen. Remélem minden rendben lesz közte és Avery között.
    Ellie a karaktere pedig mintha magabiztosabb lenne, még akkor is, ha jószerivel összehúzta magát, amikor nem volt biztos abban, hogy jót mondott-e Louis-nak. De akkoris magabiztosabb.
    Zayn pedig hozta a formáját, még mindig tudja mekkora hatással van Ellie-re (meg persze ránk is, olvasókra).
    Nagyon remélem, hogy nem utálja őket ennyire a sors, hogy odasodorta hozzájuk Perrie-t.
    Már legalább értem, hogy mi fog ebből az egész estéből kisűlni. Mármint egy kis infó Louis-szal kapcsolatban, egy konfliktus kibontakozása Perrie-vel... Nem lesz unalmas a következő rész sem, abban biztos vagyok.
    Te pedig nagyon jól írsz, ezt vésd jól az eszedbe, bár ha nem teszed, akkoris elmondjuk majd minden egyes rész alkalmával!
    Nem tudom hol tudnám még dícsérni az írásodat, szóval én búcsúzok.💕

    Xx, Christal 🌌

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Christal!<3
      Hmmm szerintem ha azt mondom, szállj ki a fejemből, lényegében mindent elárulok hehe.<3
      Imádlak, de komolyan mondom, eszméletlen aranyos vagy, köszönöm szépen!:)<333 És persze borzasztóan örülök, ha tényleg tetszett, amit olvastál, noha most valóban inkább Louis és Ellie beszélgetésére koncentráltam, de egyébként teljesen egyetértek veled, Ellie tényleg magabiztosabb, bár még így sem múlja felül Zayn-t, a sors pedig lehet kegyes lesz hozzájuk, lehet kevésbé, azt majd a 'legyünk szadisták a drága olvasókkal' énem eldönti.<33 Mindenesetre igyekszem mindenre kitérni a következő részben és remélem, nem okozok csalódást, és nagyon szépen köszönöm a biztató szavakat, imádlak, de komolyan!<333

      Holnap találkozunk, addig is vigyázz magadra és köszönöm szépen, hogy írtál!<3

      -xoxo, Sophie V.

      Törlés
  4. Kedves Sophie!
    Csodás egy részt sikerült hoznod, kesesed meg van bocsátva! (Amúgy is, de ez így viccesebb volt.)
    Elég jofej volt részegen Louis, mit ne mondjak, többször látnám így. Remélem Avery-vel minden rendben lesz.
    Ellie biztos hogy megváltoztatta Zayn-t, aminek eléggé örülök, remélem sokáig tehetem még ezt.
    Kérdésedre válaszolva, én 99,9%ig biztos vagyok benne, hogy egy szőke démom lesz az a legvégén, nevezetesen Perrie. Remélem eltalaltam.
    Meg1x imádtam, eszméletlenül várom a következőt!:)
    xoxo,Roni♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Roni!
      Komolyan szégyellem magam, amiért ismét kések, de igyekszem olyanra összehozni a következő részt (is), hogy kárpótolhassalak vele, mindenesetre nagyon szépen köszönöm, eszméletlen örülök, ha tényleg tetszett, amit olvastál!<333
      Látom, sokatoknak tetszett Louis részeg énje, aminek külön örülök, elvégre kicsit úgy jön át, mintha pozitív karakter lenne számotokra.:) De nem tervezem elvenni a boldogságát, Avery-vel együtt. Zayn és Ellie pedig úgymond fel kell készüljön valami nagyobbra, de többet nem árulok egyelőre, de a tipped nem is olyan rossz, aztán a holnapi részben majd kiderül.;)
      Nagyon szépen köszönöm, hogy írtál, vigyázz magadra, és remélhetőleg holnap hozom is a következő részt!<3

      -xoxo, Sophie V.

      Törlés
  5. Drága Sophie!
    Korábban már találkozhattál a nevemmel, mikor a díjat küldtem, most pedig a rövidke szabadidőmben (német témazáró alatt.:D) jutott idő, hogy elolvassam a blogod. Hosszú ideje keresek már egy igényes történetet, ami megfog, s most bátran kijelenthetem, hogy ez az. Valami hihetetlen, mennyire magával tud ragadni az egész.
    Örülök, hogy rád találtam, a későbbiekben is követni fogom a munkásságod! :)
    Nonci.xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Nonci!
      Természetesen emlékszem rád, te jó ég, de jó viszontlátni a neved!:)<3
      Oké, először is áruld el, hogy sikerült tz alatt olvasnod, és most azonnal tanítsd meg nekem, kérlek.:D<33 Másodszorra pedig nagyon örülök, hogy időt szántál a történet elolvasására, továbbá úristen, nagyon szépen köszönöm, annak pedig komolyan duplán örülök, ha még tetszett is, amit olvastál eddig!<333 Remélem nem okozok csalódást a közeljövőben sem.:)
      Nagyon szépen köszönöm, hogy írtál, és tényleg nagyon örülök, hogy idetaláltál!<3

      -xoxo, Sophie V.

      Törlés
  6. Szia!
    A Louis-os fanfictionodat olvastam ami iszonyúan jó és fantasztikus és bár nekem Louis a favourite de mivel te baromi jól írsz biztos ez is jó ( mivel még csak most kezdem ) de azért remélem írsz meg Louis fanfictiont! !!
    De ez a blog is tetszik!

    További szép napot!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága SMILE!
      Wow, nagyon szépen köszönöm, nagyon örülök, ha tényleg mindkét blogom elnyerte a tetszésed, és tekintve, hogy nekem is Louis a nagy kedvenc, igen, tervezek még vele írni, csak azt nem tudom, mikortól, de természetesen kiteszem ide, amint alakulgat valami.:)<33

      Köszönöm szépen, hogy írtál, szép estét!:)

      -xoxo, Sophie V.

      Törlés