-->

2015. szeptember 13., vasárnap

Mozgalom az elfeledett bloggerekért

Sziasztok!:)

Már igen régóta tartozom ezzel a kis bejegyzéssel, de a szétszórtságom természetesen ez alkalommal sem hazudtolta meg önmagát, így aztán sikeresen nulla lehetőségem nem volt még kitenni, de most itt vagyok, és szeretnék még egyszer elnézést kérni a csúszásért, és ismételten megköszönni a díjakat, rettentően hálás vagyok mindegyikért, és hogy részt vehetek a mozgalomban!
Íme a lényege:

"Biztosan ti is találkoztatok már olyan bloggal, ami tényleg igényesen volt megírva, és eszméletlen alap történettel rendelkezett, viszont az író, semmilyen visszajelzést nem kapott. Ott virítottak a feliratkozók, de kommenteket, és pipákat nem kaptak. Ilyenkor elgondolkodom rajta, hogy milyen érzés lehet az írónak így? Elsősorban magunknak írunk, de legbelül tudjuk, hogy a visszajelzések is sokat számítanak. Ennek érdekében szeretnék elindítani egy kampányt, ami segítene felfedni a JÓ írókat, hogy minél többen eltudják olvasni a sztorijaikat, hiszen megérdemlik, és az olvasók is élményekkel gazdagodhatnak!"

[Bővebben itt olvashattok róla]


Szabályok:

  • Megköszönöd annak, akitől ezt a "díjat" kaptad, hiszen ennyi mindeninek jár, és az alapműveltség része.
  • Beleolvasol annak a blogjába, akitől kaptad.
  • Ha tetszik, hagyj nyomot magad után, hiszen ennyit megérdemel, főleg ha a tetszésedet is elnyerte! Ha nem, akkor ezt kihagyhatod.
  • Írj 3 dolgot, ami tetszett a történetben, vagy az íróban.
  • Írj 2 dolgot, amin viszont még javíthatna! Ennél a lépésnél figyelj, hogy ne legyél bántó, és a tanácsaid építő jellegűek legyenek!
  • Írj egy kis ajánlót, hogy mit gondolsz összességében a blogról, kinek ajánlod, stb.
  • Küldd tovább embereknek, de figyelj, hogy legyenek köztük olyanok, akik szerinted jól írnak, de nem kapnak elég figyelmet! Küldheted híresebb blogoknak is, így többen megtudhatják, hogy van ez a mozgalom, és persze az ő történeteiket sem ismeri mindenki, egy kis plusz, mindenkinek jár! Csak kérlek figyeljetek arra, hogy annak már ne küldjétek, aki 40-szer megkapta!
  • Rakjátok majd ki a blogotok modulsávjába ezt a képet, de úgy, hogy erre a bejegyzésre mutasson!


Donna W. T blogja: Imaginary

Ami tetszik Donna blogjában:

 Ritkán találkozom mostanában Louis Tomlinson fanfic-ekkel, szóval ezért már mindenképp megtetszett.
Nem nagyon találok hibát a szövegben, ráadásul nagyon összeszedetten fogalmazol.Olyan témát feszegetsz, illetve olyan témában írsz, amire nagyon kevesen adják a fejüket, szerintem nagyon egyedi, izgalmas de egyben megrázó a történet, és az olvasás közben többször is azon kaptam magam, azt kérdezem; milyen lenne, ha valóban ilyen világban élnének a szereplők? 

Ami nem tetszik:
Amolyan 'minden kedvelő' vagyok, így nagyon nem sikerült semmi olyat találnom, ami nem tetszett, maximum a kinézetben annyi, hogy számomra túl sötét, de még ez sem szúrt szemet annyira.:)
Összességében nekem személy szerint tetszik a blog, szóval mindenképpen csak ajánlani tudom.
És hogy kinek ajánlanám? Mindenképp olyanoknak, akik nem félnek kissé komolyabb hangvételű történetet olvasni, ami nem feltétlenül csupa cukormáz, lényegtelen, szereted-e a főszerepben lévő bandát vagy sem.

Nonci blogja: Stockholm Syndrome

Ami tetszik Nonci blogjában:

Valamiért imádom a kissé komolyabb hangvételű történeteket, innentől kezdve sikerült már a prológusnál felkeltenie az érdeklődésemet a történetnek, a szívem pedig együtt szakadt meg lényegében az főszereplőével.
Tetszik, hogy ennyire visszaadtad az összetört Zayn személyiségét, én sem képzeltem volna el másképpen.
A fogalmazásodban sem találtam semmi kivetnivalót, sőt, ahogy céloztam rá, kifejezetten tetszik, mennyire át tudtam érezni a helyzeteket.

Ami nem tetszik:
Akár hihetetlen akár nem, semmit sem találtam, amitől elment volna a kedvem az olvasástól, szóval csak így tovább.:)
Ajánlom mindenkinek, aki fanfiction-t keres Zayn főszereplésével, azonban kicsit sem sablontörténetet, és aki kíváncsi arra, milyen valakinek felépülni egy hosszú gyászból, miután elvesztette egy szerettét, és szerelembe esni.

Lexii blogja: Competition for the Love 

Ami tetszik Lexii blogjában:

Először is imádom a design-t, még ha ezzel a történetről nem is mondok semmit, muszáj megjegyeznem, szóval wow.
Továbbá nagyon tetszik, hogy ennyire alapos képet kaphatunk a főszereplő lányról, hogy tényleg saját egyénisége van, ezt ugyanis mindig örömmel olvasom bármilyen történetben.
Harmadszor pedig valami iszonyú jól fogalmazol, szóval le a kalappal, de komolyan.:)

Ami nem tetszik:
Oké, ez most vagy az én hibám, vagy nem tudom, de nálad sem találtam semmi kivetnivalót.
A blogot pedig mindenkinek ajánlom, nem csak a Forma 1 rajongóknak, bárkinek, akit érdekel egy jó kis történet, bár még nem sok rész jelent meg belőle, de érdemes nyomon követni a folytatást.:)


Még egyszer nagyon szépen köszönöm, hogy részt vehettem a mozgalomban, akinek pedig sok-sok szeretettel küldöm tovább:

Lorette T.: Secrets of the Life

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése